PROVIA´s webshop til minkavlere

PROVIA´s webshop til minkavlere

Webshop til minkavlere er en del af PROVIA a/s som er en produktions- og handelsvirksomhed der udvikler og sælger kvalitetsprodukter til minkindustrien. Vores ambition er at levere de bedste foderløsninger til mink, med omtanke for verden, og vores kunder. Vi tilstræber os at sikre en sund minkproduktion, samt at være den foretrukne leverandør af råvarer til minkfodercentraler og avlere, i både Danmark samt internationalt.

I webshoppen tilbyder vi vores produkter og ekspertise til de danske minkavlere. Vi har siden 1994 haft stort fokus på mink. Vi producerer flydende vitaminblandinger, som er udviklet og sammensat specifikt for at afhjælpe problemer med reproduktion, fedtede hvalpe, fedtleversyndrom mm.

Vi prioriterer kvalitet og sikkerhed i alle faser indtil levering. Det er vigtigt for os at dyrene får det optimale hver gang. Hos PROVIA er vi fleksible og imødekommer de skiftende behov og krav der er fra markedet, og vi har erfaring til at vide hvad det kræver.

PROVIA´s webshop er til for dig som minkavler - et sted hvor du kan bestille døgnets 24 timer, og søge alt den viden du har brug for i forhold til minkavl og optimering – ganske gratis.

Har du forslag til nye produkter, ændringer i webshoppen - ris eller ros, så hører vi meget gerne fra dig. Skriv på info@provia.dk eller ring på 96 94 44 44.

 

 

 
Avlerguide til mink
  • Mere sundhed
  • Højere velfærd
  • Bedre udnyttelse
  • Større værdi
Læs mere